Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2007, 11:56   #15
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
[QUOTE=nimal;792652]sam mam kilka myszek
na codzien uzywam bezprzewodowej
opoznienia sa naprawde minimalne*, ma zasieg 5m, wiec jak zucam obraz na tv to moge kontrolowac kompa bez problemu siedzac wygodnie na kanapie z dala od kompa (swietne rozwiazanie w przypadku filmow)

Mam tak samo !

ostatnia z moich mysz to mini przewodowa, ktora sluzy wylacznie do wozenia w torbie z lapkiem i tylko poza domem jest uzywana, jest to jakas chinszczyzna

opoznienia wystepuja przy bezprzewodowych, ale sa naprwade minimalne, i 99,99% ludzi nie przeszkadzaja
ja je dostrzegam wylacznie przy bardzo szczegolowych obrobkach grafiki, gdy kazde drgniecie reki ma zanaczenie

przewodowka jest teoretycznie szybsza i dokladniejsza, ale zwyklemu "ludziowi" ciezko to jest zaobserwowac

WLASNIE. Ja uzywam od ponad roku mojego zestawu bezprzewodowego Logitecha . I najmniejszego zdania na minus nie moge powiedziec. Pogrywam, filmy ogladam, siedze na necie, na kompie cos sie robi. I nigdy nic a nic mi nie przeszkadzalo. No ale tak jak napisales, dokladnie grafika sie nie bawie wiec moze wtedy moglbym ponarzekac...

podsumowujac - kup cokolwiek, i tak bedziesz zadowolony i na pewno znajdzie sie ktos, kto stwierdzi, ze kupiles wielkie G

Co prawda to Prawda

Czyli moje zdanie takie. Jesli nie masz jakis VERY MAX precyzyjnych zajec z grafika na kompie to nie wachal bylm sie i kupil bezprzewodowa. Zawsze to wiekszy komfort nie byc "na uwiezi" ..

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post