Dyskusja: Fotozagadki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2007, 14:54   #2849
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
taki ladny okaz 2 dni u mnie goscil na ogrodzeniu.
Dla oceny podam ze szerokosc sztachety , ale nie w tym wcieciu/dziurze to 15cm

a ta polowa dziry ma chyba z 6/7cm srednice ale juz nie pamietam dokladnie
kilka dni temu u mnie wielki okaz, ale brązowy siedział na brązowej ramie okienka, jak otworzyłem to odleciał i siadł zdezorientowany na ścianie (dzień w pełni), już miałem zakończyć obserwację.....nagle wróbel go/ją złapał w dziób i poleciał
potem widziałem kilka razy, pewnie tego samego wróbla-cwaniaka, jak przeszukiwał ścianę ćma musiał/a być smaczna/y
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post