Witam wszystkich
Nie wiem czy powinnam wogole o to pytac ale to moja otatnia deska ratunku. Kazdy pewnie ma te problemu typu nie dzila program bo potrzebny jest ***** albo nr seryjny. Wiec mam program Power AutoPlay Menu Creator. Mam tez do niego cracka ale po zainstalowaniu go program juz jakby zalapal ze ma byc zarejestrowany a potem krzyczy ze jest blad bo rejestracja nie objela wszystkiego. Tak to rozumiem. A jak daje nr seryjny czy nazwe i klucz to tak jak w instrukcji robie czyli restartuje program poprostu go zamykajac zaraz po wpisaniu numerow do pola oraz sprawdzenia ich. ale po wlaczeniu ponownie tego programu powinno dzialac ale dalej nie dziala i reklamowki firmy pojawia sie na srodku ekranu a ja nie wiem jak mam ja usunac o ile wogole mozna. Macie moze jakies pomysly? Bardzo bede wdzieczna. Moze ktos podpowie jak usunac marketingowa nazwe aby program w pelni dzialal bo narazie to wyglada jakby dalej byl probny. Dodam jeszze ze z emulu sciagalam tez ten program z numerami lub crackiem ale nie bardzo chce dzialac. Blagam pomocy.