Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2007, 15:15   #2121
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ferroloth Podgląd Wiadomości
nom ja firmwave zrobilem do wersji a106... i przez kilka dni chodzilo jednak teraz juz nie dziala.... zapomnialem napisac ze mam win xp ;]
tak a propo chcialbym jeszcze zapytac jaka polecacie niedrogą nagrywarke dvd? bo ostatnio juz nie jestem na bierzaco w sprzecie... nie musi miec bajerow jak light scrabble etc zeby dobrze nagrywala plyty dvd i cd... czas dostepu nie musi byc wcale szybki, chodzi o to zeby to wsystko ladnie chodzilo... ja juz sie przyzwyczailem do mojego lg ze musi chwile pomyslec zanim ruszy
kurcze to dobrze, bo nie wyobrażam sobie nagrywarki DVD wyposażonej w Scrabble i to jeszcze w wersji light ^_^

jest temat jaką nagrywarkę kupić
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post