Dyskusja: Lg Gce-8480b
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2002, 11:30   #10
Konlin
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.03.2001
Konlin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Plemnik napisa***322;(a)
O rany... alez ten LG zalosny - oczywiscie bez urazy dla posiadaczy! Jak widac ten system doboru predkosci do jakosci nosnika w LG to kompletny niewypal (inna rzecz ze takie systemy zazwyczaj nie na wiele sie zdaja) - jesli ten sam nosnik raz jest uznawany za nadajacy sie do wypaleniea razy 32 a juz nastepnym razem x48 to nikt mi nie powie ze system dobrze dziala. To a propos stwierdzenia jednego z forumowiczow ze LGX48 przynajmniej powoduje ze mozna wogole nie przejmowac sie dobieraniem predkosci nagrywania do indeksu na plycie.

A moze ta nagrywarka ma po prostu wbudowana funkcje randomize z przedzialu 32-48 ?
Moze po prostu kolejna partie zwalili. Ja po wymianie na swoja zlego slowa powiedziec nie moge - Verby pastele (24x) pale bez przerwy na 40x i nie ma znaczenia czy jest nagrzana czy nie. LG 24x ida na 32x, tez zawsze, nie ma zadnego randomize Ja bym wymienil ale w ramach rekojmi, bedzie szybciej i mniej problemow. A jak nie pomoze to znowu, i tak albo do skutku albo do znudzenia, odebrania kasy i kupieniu nowego napedu