Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2007, 08:07   #258
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian89 Podgląd Wiadomości
Ja dzisiaj na pogrzebie zemdlalem uderzajac szyja ! (dobrze ze nie tylem glowy) o kant marmurowego nagrobka :/ i od tego czasu postanowilem zaczac cos jesc a nie tylko przyjmowac plyny ...
Też miałem wczoraj moment kryzysu, kiedy po prostu poczułem, że muszę usiąść i coś zjeść, bo podejrzanie zaczynałem się czuć. Ale faktem jest, że miałem bardzo zabiegany dzień, również wymagający fizycznie i razem z tym upałem za dużo się tego złożyło. W każdym razie dla mnie wczorajszy dzień we Wrocławiu był jednym z najgorszych w tym roku.

A co do wieczornej temperatury w pokoju to miałem ponad 28 stopni mimo chodzącego non stop wiatraka sufitowego (tylko dzięki niemu udało się zasnąć). Na dworze było 26, więc niewiele mniej. Teraz jest 23, zaczyna się robić wietrzyście i jest już odczuwalnie pprzyjemniej. Może jeszcze jakaś burza..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post