Dyskusja: F1 sezon 2007
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2007, 21:57   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
kubica jest pierwszym kierowcą bmw i on będzie startował, nawet jakby vettel wygrał w usa, vettel jest kierowcą testowym i rezerwowym i on będzie jeździł, jak sama nazwa wskazuje, w testach i w razie nieprzewidzianych okoliczności, nie ma się co nad tym rozpisywać ani tym bardziej się o to bać.

a kubica wchodził do bolidu w innych okolicznościach, tam od razu było powiedziane, że team przy okazji stłuczki villeneuva chce kubicę sprawdzić w kilku wyścigach, villeneuve się obraził i zerwał kontrakt. tyle.

a tak w ogóle to brawo hamilton ! drugi raz pod rząd pokonał alonso w równej walce.
Nie no, raczej daleki jestem od obaw, że BMW będzie się starało Kubicę odstawić na bok, jak to wiele komentarzy się pojawia. Nie zmienia to jednak faktu, że lepiej wygląda, jeśli jednak jego zamiennik wypada przynajmniej odrobinę gorzej

Zresztą, ja cały czas jestem optymistą i uważam, że ten wypadek Kubicy na dobre wyjdzie. Zwłaszcza, że i bolidy coraz lepiej się sprawują. Wydaje mi się, że dość szybko możemy się spodziewać kolejnego podium

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post