Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2007, 13:41   #156
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez FatAlbert Podgląd Wiadomości
dla mnie to nie jest zabawne.

@smartek

z czego masz 3?
Biologia.

Cytat:
Do jakiego LO startujesz? Jestes z tych Pabianic k. Lodzi ?
Tak, jestem z Pabianic kolo Lodzi, a startuje do II LO im. Krolowej Jadwigi na profil mat-fiz.

Cytat:
Ja tam jestem przeciwnikiem tych najlepszych liceow... mlodziez wychodzi z nich jak po praniu mozgu...
Moze i masz racje, ale spojrz na to z drugiej strony - jaki szacun maja do Ciebie ludzie jak powiesz "z jakiej szkoly jestes" lub "jaka ukonczyles" :-). Ponadto poziom, ktory w takim LO panuje zdecydowanie wiecej od Ciebie wymaga i jednak wiedze po wyjsciu ze szkoly masz wieksza niz z kazdej innej szkoly, kwestia tylko przemeczenia sie tych 3 latek :-).

Cytat:
Dlaczego? Od czego jest przecie***380; rekrutacja dodatkowa?
M.in. dlatego, ze to najlepsze LO w Pabianicach, ale rowniez fakt, ze profil mat-fiz jest najpopularniejszym profilem i pewnie na jedno miejsce bedzie nawet kikadziesiat chetnych...

Z drugiej strony - nie chce tez pchac sie tam na sile, bo jesli mnie nie przyjma to bedzie to oznaczalo jedno - NIE PORADZE SOBIE w takiej klasie i tyle.

No nic, wszystkiego dowiem sie 28. czerwca, a jesli nie to LO to I LO i tez bedzie OK.

Ostatnio zmieniany przez Smartek : 18.06.2007 o godz. 13:43
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post