Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.06.2007, 19:52   #276
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Jako ze jest cien szansy, ze bede mial troche sianka, a co za tym idzie mozliwosc zmiany laptopa.. zaczynam powoli rozgladac sie co i jak i co najwazniejsze - po roku uzywania Asusa WIEM czego aktualnie od laptopa wymagam, a co jest mi zupelnie zbedne (chocby kamerka, ktora uzylem kilka razy na samym poczatku).

Na razie mam jedno pytanie - mozliwe, ze bede chcial sie pozbyc PC na stale, wiec przydaloby sie cos porzadnego - jak wyglada podlaczenie starego zestawu glosnikow 5.1 do laptopa? Sa po prostu laptopy z wyjsciem na 5.1?
Czy trzeba jakies przejsciowki stosowac?
Dodam, ze moje glosniki nie posiadaja zadnych SPDIF'ow itp. (to tylko stare Logitechy Z-640).
Nie spotkałem się, ale może te z wyższej półki ( > 6tys.) mają takie wyjścia. Najprostsze rozwiązanie to kupujesz zewnętrzną kartę muzyczną (300-500zł) i do nich podłączasz.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post