Ja tez przezylem juz kilka nagrywarek i to roznych producentow. Zaczynalem od HP pozniej Ricoch, LG i teraz TDK. za pierwsza nagrywarke wybulilem 1150zl:o :o To byly czasy.
Mam teraz TDK ktora moge pochwalic i uznaje ja za najlepsza nagrywarke jaka posiadalem do tej pory. Na LG nie moge nazekac bo tez mi sie sprawowaly super ale sprzedane zostaly bo trafily na dobrego kupca. TDK mam od niedawna model 4800B i kupilem go tylko dla za***istej tacki koloru BLU

Mialem kupic Liteonka x52 ale kasy mi starczylo na TDK.
Powiem ci LOSIU (autor posta 8) ) ze dla mnie to wiekszosc nagrywarek jest dobrych. Teraz przed kupnem kazdy dokonuje rozeznania co do mozliwosci wypalary i ludzie ktorzy tu siedza sami kupili to co chcieli. Wiec LOSIU uszanuj ich wybor bo to ich prywatna sprawa !!!!
Masz LOSIU swojego ASUSKA no to sobie miej i sie ciesz ale tak powaznie to jak dla mnie ASUS liczyl sie tylko jako producent plyt glownych co teraz mu najlepiej nie wychodzi. Co do napedow optycznych tej firmy no to nie bede sie wypowiadal bo ich nie znam osobiscie lecz tylko z opinni kolegow ktorzy mieli ten sprzecik. I wiesz co

Pozbyli sie Susukow i kupili Liteonki, LG, Teac, TDK.
To jednak o czyms swiadczy co ??