Dyskusja: sygnal z hot birta
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2007, 10:34   #7
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez szymek2424 Podgląd Wiadomości
witam! mieszkam w irlandii posiadam legalny dekoder cyfry+ i legalna karte za ktora place abonament. w budynku w ktorym mieszkam nie mozna wieszac telerzy satelitarnych na zewnatrz budynku i w zwiazku z tym nie moge korzystac z mojego dekodera, ale na dachu budynku jest zbiorczy talerz ustawiony na hot birta i kazde mieszkanie moje tez posiada darmowa telewizje. mam tez 4 polskie kanaly viva polska, polsat2, 4funtv i tv polonia, ale gdy podlacze moj dekoder do tego gniazdka to nie posiadam kanalow za ktore place abonament (czyli wychodzi na to ze cos blokuje sygnal )no i w zwiazku z tym moje pytanie czy przy pomocy kompa karty tv i jakiegos magicznego programu jest mozliwosc ze go rozkoduje albo cos w tym rodzaju tak zebym mogl sie cieszyc polska tv?? dziekuje za pomoc
mozesz tez nabyc talerz mini z konwenterem i wystawic za okno, lub na balkonie, zalezy jaki to budynek. Jesli w budynku jest zbiorcza satelita, to mozna podlaczyc sie pod tzw. multiswitch, z tego co napisales nie wiadomo jak przesylany jest sygnal do TV czy po laczu sieci abonenckiej - kablowej w postaci sygnalu analogowego UHF czy tez za pomoca tunera SAT podpietego przed TV? (ten drugi sposob jest tanszy jesli chodzi o jeden budynek)

Co do magicznego programu dekodujacego C+ zapomnij! O ile faktycznie masz oplacony abonament C+, bo czesto gesto, bez oplaconego sa takie sytuacje...