Dyskusja: sygnal z hot birta
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2007, 16:00   #10
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez szymek2424 Podgląd Wiadomości
witam! mieszkam w irlandii posiadam legalny dekoder cyfry+ i legalna karte za ktora place abonament. w budynku w ktorym mieszkam nie mozna wieszac telerzy satelitarnych na zewnatrz budynku i w zwiazku z tym nie moge korzystac z mojego dekodera, ale na dachu budynku jest zbiorczy talerz ustawiony na hot birta i kazde mieszkanie moje tez posiada darmowa telewizje. mam tez 4 polskie kanaly viva polska, polsat2, 4funtv i tv polonia, ale gdy podlacze moj dekoder do tego gniazdka to nie posiadam kanalow za ktore place abonament (czyli wychodzi na to ze cos blokuje sygnal )no i w zwiazku z tym moje pytanie czy przy pomocy kompa karty tv i jakiegos magicznego programu jest mozliwosc ze go rozkoduje albo cos w tym rodzaju tak zebym mogl sie cieszyc polska tv?? dziekuje za pomoc
kolego darady karta dvb plus czytnik karty lub szaring i bedzie dzialac ale to nie na tym forum bo to juz podchodzi pod CBS hehehe
( przenosna satelitak lub zamontowac 2 konwerter i disect )
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post