Dyskusja: Denerwujące psy..
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2007, 00:12   #39
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
spoko jakoś prędzej skrzywdziłbym niektórych ludzi [nawet nazbierało by sie ] niż jakiegos zwierzaka
ale z niektórych psiaków sa naprawde sqrwiele ale to już kwestia wychowania przez ludzi
pogadać z sasiadem , dzielnicowym - sąd grodzki raz drugi trzeci aż się sąsiadowi znudzi
i sam wytruje psy...
można trochę temu szczekaniu zapobiegać, ale jak psa najdzie to naprawdę nie ma sposobu...ja wołam sukę i daję coś dobrego, kość jak mam, albo np. bułkę i w środek wsadzony kawałeczek czegoś dla zapachu, sunia ma robotę przez chwilę i często zapomni o szczekaniu (raczej wyciu w wykonaniu kaukaza, który dobrze szczekać nie potrafi) w skrajnych przypadkach na łańcuch do rana - obraża się i śpi w budzie
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post