Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2007, 13:59   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej Podgląd Wiadomości
jeśli są słabe marki w 3dmark ....wyłącz v-sync (synchronizacja pionowa)

u mnie na 6600GT w 3dMark03:
z wł. vsync ...5508
z wył. vsync ...7973
Wiesz, nie o to chodzi, żeby sam wynik w 3dMarku była dla mnie celem. Ale jednak jeśli było dwa razy lepiej, a teraz jest gorzej, to jest to jakiś wskaźnik, że coś jest nie tak..

Póki co skończyłem inne rzeczy i zaraz będę się jeszcze z kartą bawił. Spróbuję z tym v-sync, może coś zmieni.

Z wcześniejszych - w biosie AGP jest na pewno 4x, to też wcześniej sprawdzałem. Ale zobaczę jeszcze dla spokoju spod poziomu Windowsa.

A jeśli nic nie pomoże, to chyba przeinstaluję system. Z obrazu nie powinno to zbyt długo zająć, a i tak mam inne problemy (typu odtwarzanie filmów), więc dobrze będzie postawić wszystko od nowa. Tylko czy kwestia sterowników mogłaby aż tak ograniczać wydajność..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post