Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2002, 21:13   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No w koncu

Dzieki za odpowiedzi. Juz odkrylem, jak to sie robi. No moze nie donca wiem dokladnie, co bylo przyczyna, ale udalo mi sie nagrac plytke ponad 700MB wiec wazne, ze dziala. Na dodatek mimo, ze plytka byla do max predkosci 16x to nagrywarka nagrala mi ja 32x (sama wybrala takie ustawienia wiec nie zmienialem). Najlepsze, ze wszystko dziala (znaczy sie plytka, odczytuja ja inne napedy).

Ponizej napisze wszystko, co zmienialem. Jesli ktos tez bedzie mial z tym problemy, to moze przydadza mu sie te wskazowki.
Poza wlaczeniem overburningu w preferencjach i wylaczeniu wizarda (z tym, ze trzeba go wylaczyc calkowicie w opcjach - nie wystarczy po prostu zamknac) dodatkowo jeszcze ustawilem jedna sesje, zamykanie plytki, disc-at-once. Potem jeszcze uruchomilem ponownie program i jeszcze raz zmienilem na disk-at-once i dalem nagrywanie. Poza ostrzegajacymi komunikatami nic niepokojacego sie juz nie pojawilo i wszystko dzialalo.
andrzejj9 jest offline