Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2007, 16:53   #13
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Witam. odgrzewanie tematów to moja specjalność ostatnio no ale cóż...

mam plik tekstowy no i jak otwieram go w wodzie 2003 to jest pełno błędów itd. w ogóle to nie za bardzo jarzę o tych kodowaniach itd.
w załączniku dodaje ten pliczek może ktoś byłby tak miły i u siebie jakimś magicznym sposobem zrobił żeby było jak należy
i zamieścił mi go z powrotem

z góry dzięki za pomoc
Dołączone pliki
File Type: rar 1.rar (64.4 KB, 40 oglądane)
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post