Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2007, 18:21   #138
Tides
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.06.2007
Tides w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja za to mam mały problem po zbootowaniu sie płytki z SMS'em (po uprzednim wrzuceniu swapa) , widac 3 pliki , SYSTEM , jakis tam(nazwy zapomnialem) i Bunny , po wrzuceniu plytki z filmem w .avi zaczyna sie 'detecting format' nastepnie gdy wlaczam system , bunny , badz 'cos tam' , pisze ze , 'mp3 file' wlacza sie odtwarzacz muzyki ze standardowym 'play , back , stop ,itd..' lecz leca jakies piski trzaski poniewaz to nie jest mp3 lecz avi , badz tez napisane jest ze format jest nieobslugiwany , obsługa formatu .mp3 oczywiscie ni jest mozliwa poniewaz plik z filmem to napewno .avi , badz gdy wrzucam inna plytke z filmem napisane jest zeby wlozyc plyte z plikem a nastepnie pisze bodaj.. 'illegal disc' , nie mam zadbej mozliwosci zobaczyc plikow ktore sa na płycie.

@Berion
znam zasade działania SM'a , tak wiec logicznym jest , ze uruchamia sie program niepodpisany cyfrowo , lecz nadal dziwnym jest ze sms czyta .avi jako .mp3 , chyba ze dzieli plik z filmem na czesci widzac tylko sciezki audio , które nie sa w .mp3 poniewaz to jest jeden format i dlatego tez wydaje dziwne odglosy , rozumiem ze musze wypalic pliki .avi dodajac do tego sms'a i palac jako DVD-V , dodajac obojetnie jaki .vob ? avi powinno wtedy normalnie ruszyc ?
Tides jest offline   Odpowiedz cytując ten post