Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2007, 11:07   #3415
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
a ja nie mam niby odpowiedzialnej pracy? musze robic tak zeby nikogo nie zabilo, musze na glowie stanac i ma byc bezpiecznie

ale to inny zakres odpowiedzialnosci

wracajac do lekarzy, zarabiaja malo a wiekszosc bierze w lape, dostana wiecej to dalej beda brali
nie każdy jest taki jak Ty...
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
jesli im nie odowiadaja zarobki, moga otworzyc prywatny gabinet co wiekszosc robi

a teraz napisze duzymi literami bo jak widac jeszcze nie doczytales
OBECNIE ZARABIAJA ZA MALO, DOSTANA WIECEJ TO DALEJ BEDZIE IM MALO
czyli co? nie należą im się podwyżki? bo będą chcieli więcej?

większość otwiera gabinety, a potem wielu godzinach pracy idą do państwowych szpitali.. dlaczego? dla kasy? nie, nie było by komu leczyć chorych, których nie stać na płatną opiekę lekarską..

ja wolę, żeby lekarz miał jedno miejsce pracy, był wypoczęty i mógł szybko podejmować trafne decyzje

uwierz mi, miałem w swoim życiu częsty kontakt z lekarzami i ani razu nie spotkałem nieuczciwego lekarza.. ani ja, ani nikt z mojej rodziny..