Dyskusja: Uwaga na chamów
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2002, 04:10   #11
/||\aster
Gość

Cytat:
Bartez napisa***322;(a)
Użytkowink TanneR dostał ultimatum: albo przeprosi PUBLICZNIE P_M_ albo będzie musiał nas opuścić. Ma na to 3 dni. Chamstwa nie będziemy tutaj tolerować.
Wg mnie zle robicie, czy sprawdziliscie czy te informacjie sa zgode z prawda (wkoncu jestes adminem i mozesz sobie privy poczytac tylko mi nie mow, ze sie nieda). A tak wogole to poczekajcie na Tannera az sie wypowie. I jeszcze jedno wkoncu to PM i to nie wazne co sie do kogo pisze to nie powinno nikogo obchodzic oprocz nadawcy i odbiorcy. Pamietam jak chyba majonez chyba mi powiedzial (nie pamietam dobrze) ze jak co to zebysmy sie powyzywali na PM a nie na forum (ja i Helpman). Wiec wg mnie robicie z igly widly. I cos jeszcze zawsze mozesz go dac do listy ignorowanych i to wszystko.
greetz
Ja jestem za Tannerem bo przynajmniej nie robil przypalu na forum tylko na PM (powtarzam nie wiemy czy ta historyjka nie jest zmyslona i nie wiemy czy uzytkownik P_M nie wyslal pierwszy jakiejs wiadomosci o podobnej tresci)
I cos jeszcze B4rtez wg. mnie ta wiadomosc napisales tylko dlatego, ze ostatnio na forum sie bany sypia i chcesz dolaczyc do grona modow, ktorzy bany dali
  Odpowiedz cytując ten post