Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2002, 06:24   #9
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
brzuszki napisa***322;(a)
A może tak podać do sądu Miśka,że przez Forum mamy po nieprzespanych nocach gorsze wyniki w szkole,pracy,itp.
Gdybym tyle siedział we wiedzy ile w Forum,może juz miałbym Nobla?
Michu mi wisi kupę szmalu za odrywanie mnie tym Forum od wiedzy :-D
jestem za, czy jest na Forum jakiś prawnik, który napisze pozew do sądu przeciw Miśkowi. Główny zarzut to oczywiście nieprzespane noce, niskie wyniki w nauce, nieprzewinięta i nie nakarmiona na czas córuś :o :o