Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2001, 18:15   #3
KrzyH
Gość

wszystko o audio cd - ????Re

ja zkolei używam tylko programy Winoncd według mnie jest prawie doskonały, nagrałem już trochę płytek i pare programów przejrzałem, w Winoncd jest większość potrzrebnych narzędzi do nagrywania audio, konwertuje w locie z mp3, można ustawiać długość przerwy, edytować ścieżki, podbijać w nich soprany i basy ale nie polecam do tego są lepsze programy zajmujące się tylko obróbką dźwięku (najpopularniejszy u mnie Cool edit2000), program jest niepogmatwany i przejrzysty, obsługa jest na zasadzie intuicyjnej i bardzo prosta (prawie wsztstko na ikonkach) polecam ten programik a jeśli ktoś uważa że jest on do Du.. to niech mnie przekona (nagrywałem nawet dla audiofilów) myślę że lepszego na początek nie ma; co do prędkości to 4x jest wystarczająco szybka jak dla muzy z wava i HDD a większa szybkość to tylko w cloneCD z pliku obrazu (po teście swojego cd roma wybierz mniej więcej 75% jego szybkości) do zgrywania na plik obrazu AUDIO co do gier to nie wiem bo ja tylko do muzyki potrzebuje tego sprzętu (CDroma polecam ASUSA jest genialny lub DVD TOSHIBA też extra) Nagrywarka to już jest na stronie CDRinfo tym testom można zaufać prawie w ciemno są naprawdę dobre (choć i czasami się trafi sprzęt nowy i już felerny)
Pozrdrawiam KrzyH