Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Jakby ci się chciało później kilka słów napisać na temat pierwszego wrażenia (poza wielkością  ) i dalszego użytkowania, byłbym wdzięczny  Cały czas myślę o tym odtwarzaczu i chętnie przeczytam opinię świeżego użytkownika.
|
hmm, sam nie wiem co napisać. odtwarzacz zaskakuje rozmiarami, bardzo fajnie się go obsługuje. menu bardzo przejrzyste i intuicyjne. jeszcze wczoraj nie pasował mi kabel od słuchawek bo jakiś taki krótki i nie da się schować playerka do kieszeni, ale stwierdziłem, że na szyj też ładnie wygląda.wyświetlacz jest bardzo wyraźny, można go ściemniać i rozjaśniać w trzy stopniowej skali, można go także obrócić o 180 stopni. radio przynajmniej u mnie w domu odbiera stosunkowo słabo, ale na zewnątrz jest całkiem przyzwoicie można zgrywać sobie audycje bezpośrednio do mp3. można zaprogramować 20 stacji.zegarek jest bardzo przydatnym elementem, posiada budzik oraz pozwala na ustalenie godziny o której ma rozpocząć się nagrywanie audycji radiowych.
Player posiada korektor 5 pasmowy EQ, SRS WOW2 + 10 ustawień (Normal / Classic / Live / Pop / Rock / Jazz / Ubass / Metal / Dance / Party / SRS 2.0
/ EQ Użytkownika). Na niektórych forach piszą, że nie posiada blokady klawiszy - posiada. posiada także funkcję automatycznego wyłączania po określonym czasie.
co do dźwięku - na dołączonych słuchawkach nie ma rewelacji, ale widać różnicę między iriverem, a innymi playerami których miałem okazję posłuchać.
pod
tym adresem jest dość ciekawy test porównawczy s10 i iAudio T2.
Ja z czystym sumieniem mogę go polecić. Myślę, że po wymianie słuchawek będzie grał rewelacyjnie.
Jeśli coś ważnego i godnego napisania "rzuci mi się w oczy" to napiszę.
ps. pod Linuksem działa bez problemów (ums).
Cytat:
Napisany przez superrrmario
A USB to dobra firma jest? 
|
no chwalą sobie ludzie