Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2007, 18:18   #258
radosio
vel Shah

Data rejestracji: 01.11.2005
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości

Może jeszcze dopytam o konkretne już rzeczy:

1) Najbardziej niepokoi mnie czas pracy na bateriach (podobno do 8 godzin, więc pewnie jeszcze krócej). Jak już będziesz miał w tym temacie jakieś doświadczenia, to daj znać, jak to w praktyce wygląda.
no właśnie 8h zaraz go rozładuje i zrobię test. chociaż od wczoraj się nim bawię, słucham, i teraz gra już jakieś 2.5 h non stop i jeszcze żyje. ale dokładnie napiszę po teście. nie ma też co oczekiwać cudów bo tam w środku musi być naprawdę mały akumulator. trochę ten czas działania odstrasza, ale dla mnie może być. nie wyjeżdżam nigdzie na dalekie trasy, a jeśli już to kupiłem sieciową ładowarkę USB.

Cytat:
2) Jakość dzwięku również jest dla mnie bardzo ważna, choć jednocześnie wiedząc że to IRiver specjalnie się pod tym względem nie niepokoję. Ale jak będziesz miał już lepsze słuchawki, bądź spróbujesz z głośnikami (ja się tak z moim bawiłem), to byłbym też wdzięczny za potwierdzenie czy jest przynajmniej dobrze.
nie ma sprawy. postaram się jak najszybciej coś zakupić, ewentualnie pożyczyć.

Cytat:
3) Czy do obsługi potrzebne jest dodatkowe oprogramowanie, czy widziany jest jako dysk wymienny?
ja używam Linuksa i widziany jest jako dysk wymienny co mnie niezmiernie cieszy. Oczywiście dołączona jest płytka z oprogramowaniem iriver'a pod M$.

Cytat:
Dzięki za dotychczasowe informacje
nie ma sprawy
radosio jest offline   Odpowiedz cytując ten post