Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2007, 18:28   #259
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez radosio Podgląd Wiadomości
no właśnie 8h zaraz go rozładuje i zrobię test. chociaż od wczoraj się nim bawię, słucham, i teraz gra już jakieś 2.5 h non stop i jeszcze żyje. ale dokładnie napiszę po teście. nie ma też co oczekiwać cudów bo tam w środku musi być naprawdę mały akumulator. trochę ten czas działania odstrasza, ale dla mnie może być. nie wyjeżdżam nigdzie na dalekie trasy, a jeśli już to kupiłem sieciową ładowarkę USB.
No dla mnie jest to pewien problem. Chociaż ładowarki sieciowe i samochodowe (ostatnio widziałem w reklamówce jakiegoś marketu takie ładowarki po 12 złotych) trochę pomagają, to jednak problem pozostaje. Chociaż czytałem o ładowarce przenośnej na baterie. Trochę mija się to z celem mieć mały odtwarzacz, a osobno do niego większą ładowarkę, ale dla mnie to byłaby sprawa idealna, bo zawsze gdzieś można to do teczki czy plecaka rzucić i będzie w razie potrzeby. Niestety nigdzie jeszcze nie udało mi się tego znaleźć..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post