Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2007, 10:24   #308
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air Podgląd Wiadomości
Co sądzicie o tym sprzęcie, siostra potrzebuje laptopa do Photoshopa, Corela itp

http://sony.vaio.fz.mrach.com.pl/?xT..._FZ,,,Notebook

Znalazłem takiego za 4300 zł
Dwie uwagi:

- po pierwsze, rozmawialem ostatnio z facetem, który od kilku lat zajmuje się naprawą notebooków i mówił, że Sony są bardzo przereklamowane - często się psują, części są absurdalnie drogie, a całość jest bardzo przeciętnie wykonana

- dwa, odkąd kilka dni temu pomagałem wybrać siostrze notebooka w Stanach i dokładnie przejrzałem ceny, nigdy nie kupiłbym notebooka Sony w Polsce. Te, które u nas są pop 3500 - 4000 zł, w Ameryce kosztują 700-800 dolarów. Nie muszę chyba przeliczać.

Chyba, że ta cena, którą podałeś (bo na takie konfiguracje nie patrzyłem), jest właśnie amerykańską i masz możliwość sprowadzenia. Wtedy punkt b można skreślić

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post