Cytat:
Druss napisa***322;(a)
Jakbym chcial wydawac kase na pamieci ddr to bym odrazu bral Asusa na kt400 ale nie chce mi sie przeplacac i wole poczekac az wejda ddr2 i spadna ddr na leb no i wtedy nie bede musial plyty zmieniac tylko pamiatki wrzuce, a mam bardzo dobre sdr`y na cl2 dlatego zal mi je sprzedawac za grosze. A usb 2.0 mi robi bo mam w sumie 3x urzadzenia usb.
|
Wiec i ja mam podobna sytuacje, pamieci Kingstona o czasie cyklow cl2, stara plyte na KT133A ale firmowy produkt i porzadny... zasowa to nawet nawet... jednak presja checi zmieniania rosnie, dlatego tez zainteresowany jestem takim rozwiazaniem, jednak puki co dziala mi wszystko stabilnie i tez obawiam sie nowosci w stylu ASRock... Shuttle AK32A jest sprawdzona plyta dlatego jakos nei darze wielkim zaufaniem nowych produktow... ja chyba sie powstrzymam, zostane na tym co mam, jak opadna ceny DDRow, opadna tez ceny plyt glownych na chipsetach KT400, mozliwe ze przyjdzie zmienic wszystko z procesorem rowniez... pojawia sie Hamery dla przyklady... wiecie komputer to bezwrotna inwestycja,... ile w to kasy sie laduje, zmiany, wymiany itp. ech!
pozdrawiam