Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2007, 14:24   #26
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Ja bym chętnie dołączył do grona darmowych Kasperskych (AVS).
Niestety po jego zainstalowaniu mój windows już nie wstaje (BSOD). Wywaliłem wszystko z autostartu, wyłączyłem co mogłem w AVS i nic. Przywróciłem kopię systemu i nic.
Działa tylko w trybie awaryjnym. Próbowałem różne wersje w tym AVS 2.5 (chyba najnowsza, instalka waży ok 18MB). Do pierwszego restartu działa wspaniale również w trybie zwykłym...
Komputer nie jest zawirusowany (przynajmniej wg AVG, AntiViraPE i samego AVS).

Jak kupie nowy komputer do dam mu drugą szansę, bo nie bedę reinstalować systemu specjalnie dla niego. Z tego co czytałem w necie takie BSODy to podobno normalna sprawa z kasperskimi....
Proponuje skorzystać z pomocy technicznej support@kaspersky.pl zaznaczająć że wersja trial

Ale najpierw bym spróbował jeszcze odinstalować KAV albo pozostałosci po nim narzędziem KisKav6Remove.exe w trybie awaryjnym i ponowną instalacje,

http://www.kaspersky.pl/services.htm...&details_id=94

Miałem problemy z KIS 6.0.2.621 to znaczy zamrażanie systemu i restarty od czasu do czasu,zawieszanie programu przy skanowaniu.Teraz wszystko OK
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post