Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.07.2007, 10:07   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Oferta nawet ciekawa, ale niestety umowa aż na 3 lata a to na tym rynku kawał czasu. Niby 49zł za 1Mbit to niedużo, ale oni na pewno już dobrze pomyśleli żeby na tym nie stracić i może za rok będzie dużo taniej. Wychodzi średnio 35zł/mc przez 3 lata za 1Mbit. Jak na dziś - chyba całkiem ładnie.

Miło że rynek sie rozwija, ceny idą w dół a oferty są coraz lepsze. Inni będą musieli zareagować itd. może za dwa lata będziemy mieli wreszcie normalne ceny.

Na razie mam Netie 1Mbit i jestem zadowolony dużo bardziej niż z neozdrady, gdzie tepsa do końca trzymała mnie na opcji 128kbit z limitem 7GB za ~80zł (co prawda chyba coś sie pomylili i miałem 256kbit ale to ich nie ratuje). Muszę przyznać że netia na prawde postarała się z ofertą czego nie można powiedzieć np o Tele2 i innych zdziercach.
Według mnie to nie ma tu w ogóle o czym mówić. Za 2-3 lata liczę, że zaczniemy doganiać bardziej 'ucywilizowane' pod względem internetu kraje (Japonia, Ameryka, zachód) i normą będą łącza typu 10-20 albo i więcej mbit. Telewizja internetowa będzie już pewnie normą, wypożyczanie filmów przez internet, sprzedaż gier itp. również. Na to trzeba znacznie szybszych łącz niż 1mb.

Nie pakowałbym się w tym momencie na coś takiego na dłużej niż rok.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post