Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.07.2007, 11:32   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
Zebys sie nie zdziwil
Ja tak myslalem kilka lat temu i dalej sie meczymy. Ceny napewno beda spadac ale w hurraoptymizm nie wpadajmy. Mialy spasc ceny przy orange i przy plusie i dalej jestesmy dzikim wschodem.
I jeszzce koreii nie wymieniles, oni chyba maja najtanszy net na swiecie a lacza takie co moze za 10 lat beda u nas.
No ale wiesz - w ciągu ostatnich 2-3 lat też dokonał się przełom - praktycznie zanikły zwykłe modemy i normą stało się stałe łącze.

Jedyną barierą, której można by się tu obawiać (bo tepsa mnie jakoś nie niepokoi - padnie jak wszystkie państwowe molochy - pytanie tylko czy ona pierwsza czy poczta) to bariera technologiczna. Z tym, że wcale nie jestem pewien, czy przyszłość internetu leży w kablach..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post