Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2007, 17:18   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Directxa można mieć starego byle 9.0c. Nie robi to różnicy. Mój jest z 2005 roku i działa ze wszystkim. Nowsze gry wymagają jedynie dodatkowych bibliotek d3d9x_XX.dll i xinput_XX.dll które należy sobie po prostu skopiować do katalogu system32 lub katalogu z grą. Pliki te są właśnie w nowszych directach ale można je też zassać osobno z sieci.
Trochę udało mi się z kartą dojść do ładu. Przeinstalowałem system, poprzepinałem trochę rzeczy w obudowie, zmieniłem pastę termoprzewodzącą i wyniki oscylują teraz w okolicach 8 tys. To już jest dobrze.

Mam jednak za starą wersję directx, a boję się już instalować najnowszego (żeby nagle znowu nie spadło do 4tys..). Pisałeś, że nie trzeba tego robić, tylko wystarczy skopiować te pliki. Mógłbyś mi je podesłać, jeśli nie zajmują zbyt dużo. Nie udało mi się znaleźć na internecie..

(adres: andrzejj9 małpa poczta.onet.pl )

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post