Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2007, 17:49   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez szkot Podgląd Wiadomości
witam,

Wczoraj kupilem gre simcity 4. Zgodnie z prawem moge wiec jedna kopie zapasowa i chcialbym ja zrobic. Czy mozecie mi doradzic jak to zrobic. Gra tak jak kazdy produkt ma rok gwarancji, ale to jest moja ulubiona i chce miec pewnosc, ze bedzie cd dzialac znacznie dluzej niz rok. Wiem, ze czasami jak kopioju sie tzw. bit po bicie to kopia moze nie dzialac.

z gory dziekuje wojtek
Z tego co pamietam to gra zabezpieczona SafeDisc v2 ,można to skopiować Alkoholem 120%,z profilem SafeDisk2\3\4 , BlindWrite6, CloneCD .

Masz na forum artykul o tym zabezpieczeniu i liste nagrywarek które bez problemu kopiują te zabezpieczenie jak również opis krok po kroku jak to ugryść.

http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/z...disc-lista.php
czary2mary jest offline