Witam !
Powiem Ci szczerze tak jak ja uważam - SAMSUNG wg mnie robi dobre monitory obraz jest ostry , monitory mają dobre parametry i nie są drogie - niestety przez dwa lata uzytkowania SAMSUNGA SM755DF/dałem za niego 1600 pl a jest to 17' / odkryłem pare wad tego monitora i nie wykluczone ze te wady dotycza nie tylko tego modelu.
Ku mojemu zdziwnieniu po paru miesiącach uzytkowania z monitora zaczeła SAMA złazić warstwa natyrefleksyjna / zadne woje nie pomogły monitora nie wymienią / jak sie potem okazało wiekszosć SAMSUNGÓW ma te wade nawet najnowszyCH !!!!
Wada druga - co jakiś czas monitor zaczyna wydawac z siebie dzwiek o bardzo wysokiej czestotliwosci - jak sie okazało winna jest niedopracowana / niedostrojona przetwornica wysokiego napiecia.
Mówię Ci szczerze przejechałem się na SAMSUNGU i jak teraz bede kupował monitor to wybiorę Iiyame.
Jeszcze jedno miałem stycznosć z monitorami LG - krótką bo krótką ale miałem co sie okazało ze monitory LG z nizsze pólki powodują u mnie silny ból głowy po 30 minutach pracy / sprawdzałem / przez tydziń pracowałem przy tym monitorze i co dziennie po pół godzinie pracy bolała mnie strasznie głowa / nadmieniam takk było w przypadkuTANICH monitorów LG /
To tyle jesli chodzi o moje zdanie.
|