Dyskusja: DVD do muzyki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2002, 17:45   #17
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
jesli chodzi o mnie teo mam w tej chwili tak wydajny sprzet ze moge zrzucac z 2 napedow na raz, ogladac film i rabic kilka innych bajerow - i nic sie nie gryzie (asus p4b-533e, p4@2.4ghz, 1,5gb ddr, 2*40gb baracuda, win2k i win98)

jesli chcesz tak koniecznie SZYBKO przegrac sobie tw cuda to rpzegraj tylko 3 pierwsze tracki - bo z takim poejsciem do muzy to i tak nie posluchasz wiecej

to raz, dwa to tyle - dlaczego uparles sie na DVD?
bo wtore - kolejka do nagrywarki to zaden problem kiedy ma sie duzy dysk - a duzy to juz taki na ktorym masz 10gb wolnego - zmiesci sei tam sporo CDkow

trzecie - zgrywajac na szybkosc to sobie clonem zrzucaj - tobie WOGOLE nie zalezy na jakosci tylko na 'liczniku' - 'mam i jest fajnie!'

zgrywaj wolno, niekoniecznie DVD, uzywaj EAC'a, nagrywaj jeszcze wolniej - inaczej niedlugo zaczneisz te plyty przegrywac po to zeby je przegrywac a nie dlatego ze ta muza ci sie podoba - a to jest BARDZO przykre - zreszta sam sie przekonasz
Uparłem się na DVD bo mam pod dostatkiem fimów DVD. Potrzebuję szybkoego DVD do zgrywania muzy na dysk twardy (już o tym pisałem) a przy LG16x zgrywa mi 12x prędkośćią.
Wiem że muze należy nagrywać w przedziale 4-8x, ale ja się o to nie pytałem
Zgrywam ścieżki audio na dysk w postaci wave bo format mp3 jest gorszy. Zauważyłem też że pliki wav tworzy się szybciej niż mp3, ale zajmują więcej miejsca.
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post