Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2007, 21:04   #15
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Unhappy

Odgrzewam temat, bo doszły pewne interesujące, acz niewesołe informacje.

Po nierozwiązanych kłopotach z 7portowym hubem na chipsecie GL850A postanowiłem zakupić kolejny, tym razem na chipsecie NECa.

Zainstalował się gładko, wszystkie 7 portów widoczne, na pozór zero problemów, niestety, do czasu.

Podpiąłem kilka urządzeń naraz - HDD, kamerkę, 3 nagrywarki.

Po kilku minutach wyskakuje taki komunikat:

-schowek01.png

Losowo przełączam urządzenia pod różne porty, podpinam zewnętrzne zasilanie do huba, odpinam, kombinuję jak koń pod górkę, wciąż to samo.

Najciekawsze jest to, że urządzenia są tylko podłączone, na żadnym nie odbywa się ani zapis, ani odczyt.

Opcje wyłączania urządzenia w celu oszczędzania energii oczywiście odznaczone.

Jakieś pomysły?
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post