Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2007, 21:39   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
i coś na rozgrzaną głowę premiera...

http://banki.wp.pl/kat,60994,title,B...1185207588.737

czyżbym miał rację pisząc wcześniej o koniunkturze? jednak ja jestem tylko studentem i nie przewidziałem, że to może nastąpić już tak niebawem...

ale to pewnie kolejna prowokacja.. a wszyscy bankowcy i ten caly pentor są w układzie, a ogólnie:

jest super, jest super,
więc o co Ci chodzi...

swoją drogą Kaczorki ładnie to wymyśliły - akurat teraz zrobić wybory, oddać władzę PO i przejść do mocnej opozyci, a potem jak się zmiana trendu ujawni będą gadać że to wina PO

muszę przyznać, że o taki spryt Kaczyńskiego nie podejrzewałem..
jako student to powinieneś wiedzieć i wiesz, że koniunktura w każdej normalnej gospodarce faluje. to co premier mówi to to co widać teraz (byłby kretynem mówiąc, że te wskaźniki spadną, BO TAK ZAWSZE JEST) za to już doradcy premiera nie czają się z mówieniem tego w TV. i teraz - ważne jest aby te wskaźniki nie spadły na minus lub prawie na nic. jak stracimy 2-3 punkty to będzie dno od którego nastąpi odbicie. jeśli...JEŚLI PO wygra wybory to będzie się chwaliło właśnie tym, że tak mało spadło po PiSie a to jest normalny mechanizm występujący w gospodarce rynkowej. no ale cóż CO ZŁE to PiS :prymitywizm:
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post