Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2007, 09:48   #23
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
słyszałem że ktoś kupił samochód (czy coś podobnej wartości) za złotówkę. sprzedający zreflektował się że dał za niską cene i szybko zakończył aukcje. Niestety ktoś się już na nią zapisał i potem wygrał sprawę w sądzie..

teoretycznie więc jeżeli wygrałeś aukcję to mógłbyć gościa "ugotować"

btw. Ze mną jest jeszcze gorzej - nie rozumiem większości ludzi . Mam wrażenie że czasem to tak jakby chcieć zrozumieć wulgarną małpę która próbuje wykorzystać wszystko i wszystkich dla własnej korzyści/przyjemności...

edit: no może przesadziłem z tą większością ale spora ilość osób pod to by podeszła.
Nie wygrał (w sądzie). Wygrała inna osoba, która wylicytowała jakiś samochód chyba terenowy za kilkanaście tysięcy (warty przynajmniej kilka razy więcej). To ze złotówką było potem i nie wiem nawet, czy sprawa ostatecznie została oddana do sądu. A jeśli nawet to wygrana nie musi być oczywista, bo możemy mieć tutaj do czynienia z pomyłką, która teoretycznie zwalnia sprzedającego z odpowiedzialności.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post