Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2007, 06:57   #5295
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt Podgląd Wiadomości
Mama kiedyś zmuszała mnie ażebym w takim czymś chodził do szkoły(identyczne) .Druga czy trzecia klasa podst.Teraz mam uraz do kozaków.Brat miał gorzej bo miał takie kremowe .Boże, mroczne wspomnienia wracają.Muszę porozmawiać z mamą o tym i zadać pytanie ''Dlaczego?".
też takie miałem, ale je miło wspominam, bo nosiłem tylko po zdjęciu nart

ale różnego dziadostwa się człowiek nanosił na biednych nogach, bo nie zawsze udało się skombinować Salamandry z enerdówka lub coś podobnego...

z pozytywnych rzeczy to słonko świeci i wiatr trochę zelżał.

zjadłem pomidorka, który dojrzał na krzaku (już ich dużo zjadłem i dużo jest) pychota
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post