Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2007, 21:03   #3
Emiya Shiro
Bywalec

Data rejestracji: 12.06.2007
Emiya Shiro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
z predkoscia 4x caly czas nagrywam i teraz chyba przezuce sie na 2x ale mam pewien problem zazuce posta z innego forum

================================================== =
Plyta TDK = Gra Megaman X7, Predkosc Nagrywania 4x, Programem Alcohol120%, typ: DVD-R
Plyta Verbatim = Gra Tales OF Abyss, Predkosc Nagrywania 4x, Programem Alcohol120%, Typ: DVD+R

Nagrywarka: _NEC DVD_RW ND-3550A

Wstawki FMV na poczatku gry jakby klatkuja (nie przez caly film ale non stop w tych samych momentach zamiast powinno byc pelne przejscie to lekkie klatki (niemozna nazwac tego MAKSYMALNYM cieciem sie filmiku tylko takim delikatnym LAGiem), ktos sie w temacie orientuje co jest grane ?? ja niestety niewiem co jest grane >.>

Wlozylem gre Final Fantasy 12 na plycie TDK-R nagrywanej alcoholem z predkoscia 4x i chodzi normalnie ale niepamietam teraz czy ta plyta byla nagrywana przed zepsuciem sie mojej nagrywaki czy juz po >.>ale chyba nagrywalem ja jak juz wrucila z serwisu.
================================================== ==

co myslicie o tym specyfiku ?? dodam jeszcze ze konsolka lezala na szawce nad tv i sie kuzyla przez pare miechow bo ani ja ani nikt z rodziny jej nieuzywal i teraz niewiem czego to jest wina czy zabrudzenia czy cus z laserem czy bog wie co >.> nawet na tym orginale tam w tym jednym miejscu sprawdzalem i ten obraz tak dziwnei skacze jak krece kamera w prawo albo lewo.
Emiya Shiro jest offline   Odpowiedz cytując ten post