Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.07.2007, 22:59   #9
Emiya Shiro
Bywalec

Data rejestracji: 12.06.2007
Emiya Shiro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Z***322;om

Ponadto u mnie 25 "Verb***243;w z kija" (AA od MCC) stoi po 27z***322;. Ile wychodzi, sztuka ***322;atwo policzy***263;... A to i tak drogo!
taa te plyty powinny byc tansze ja ze te moje 50 plyt TDK dalem 59,90 zl >.> btw. czemu z***322;om >.> ??

Cytat:
Kup spr***281;***380;one powietrze i 'wiuuuu' po podzespo***322;ach. lepszej metody nie ma.
Izopropanol to nie wiem bo ja u***380;ywam wody destylowanej XD
eh -_- zaluje ze jak mialem kase niekupilem sprezonego powietrza bo jak zobaczylem ta cene (25-30zl) to powiedzialem ze w zyciu niedam tyle kasy za to -_- jesli chodzi o ta wode destylowana to chyba jest nieco gorsza pozatym gdzie ja kupiles i ile dales ?? z tego co slyszalem to ten alkohol doskonale i najlepiej nadaje sie do czyszczenia soczewek laserow i gdzies na jednym forum wyczytalem jak ktos pisal zeby looknac do sklepu elektronicznego(elektrycznego?) i tam o to zapytac. Eh szkoda ze je nierobilem regularnego czyszczenia ps2 co miecha >.> ostatni raz PS2 otwieralem przed przerobka a to bylo jakies...hmm...niepamietam dokladnie ale cos z 2,5 do 3 lat temu >.> wtedy go tez dokladnie recznie z kuzu wyczyscielem jedynie co to niedostalem sie pod spodek plyty glownej i nieczyscilem lasera...

Cytat:
Poczytaj na 'forumie' o C1/C2, PI/PO itd... Dzia***322; DVD.
potem czytne teraz mi sie niechce i zreszta gram w erpega na PSP
Emiya Shiro jest offline   Odpowiedz cytując ten post