Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2007, 11:32   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Adalis Podgląd Wiadomości
Aby korzystac z startera nalezy spelnic takie warunki:
- w terminie 1 miesiąca od dnia złożenia zamówienia w Internecie należy dokonać rejestracji Startera.
- w celu zakończenia procesu aktywacji należy w terminie 14 dni od dnia wstępnej aktywacji doładować konto Startera dowolną kwotą.

W przypadku przekroczenia terminu 1 miesiąca na rejestrację lub 14 dni na doładowanie Startera, nie zostanie on aktywowany, a Użytkownik starci
wybrany przez siebie numer abonencki.
--
po spelnieniu tych warunkow to juz tylko od uzytkownika zalezy jak bedzie korzystac z startera. zadnych wymaganych opłat pozniej nie ma.
Głupie pytanie odnośnie tego startera - gdzie w otrzymanym zestawie można sprawdzić numer telefonu?

Zamówiłem dobre kilka tygodni temu i pojęcia już nie mam, jaki numer wtedy wybrałem, ale pamiętam, że mi się podobał

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post