Mam problem z instalacją tego oto skryptu:
PHPTube ponieważ wywala mi on błędy jak poniżej. Ściągnąłem nawet plik php_mbstring.dll i wrzuciłem go do wskazanego folderu, ale skrypt nadal wysypał w logu błąd więc wydaje mi się, że trzeba to jakoś zainstalować, co do php_mcrypt doszukałem się że potrzebna jest biblioteka libmcrypt.dll którą instaluje się na serwerze... jednak nie wiem jak to uczynić?
PS Wydaje mi się, że niestety nie uda mi się rozwiązać mojego problemu gdyż nie mam dostępu do php.ini a przypuszczam, że to on potrzebny jest do instalacji tych rozszerzeń?
Kod:
[31-Jul-2007 16:40:53] PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_mbstring.dll' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_mbstring.dll: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
[31-Jul-2007 16:40:53] PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_mcrypt.dll' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_mcrypt.dll: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
Dzięki za jakiekolwiek próby pomocy