Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2007, 11:16   #5
punisher
Guru

Data rejestracji: 14.05.2005
punisher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[QUOTE=mic33;814120]
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Podgląd Wiadomości
<ciach>
Gdybym był bogaty to bym wyrzucił tą nagrywarkę przez okno i kupił inną. Bo po co mi taka, co pali CD gorzej od starych rzęchów, a DVD to jedna wielka niewiadoma(nie miałem jak sprawdzić na innej palarce). Aha i żeby było jasne - wszystkie verbatimy, które tu Wam przedstawiłem pochodzą z jednego cake'a. Są to stare Blue Diamondy. Nie wiem, czy można znaleźć lepsze. Nowsze verby superazo palą się sporo gorzej od Diamondów.
To by było na tyle. Chciałem tylko pokazać, że kupno tego palnika nie daje gwarancji bardzo dobrego zapisu. No chyba że komuś na takim nie zależy...
No chyba że możecie mi cos poradzić, ale w to wątpię
Możesz wyrzucić. Przede wszystkim czytaj uważniej to co jest napisane na forum. Pionek 112 nagrywa rewelacyjnie na płytach dvd. Poczytaj sobie to się przekonasz. Skoro jednak kupiłeś tę nagrywarkę do nagrywania płyt cd to oczywiście możesz być rozczarowany. To jest nagrywarka dvd i porównywanie bezpośrednie z nagrywarkami cd jest nie na miejscu. Tak to w przyrodzie bywa, że jak coś do wszystkiego to jest do niczego. Jeżeli chcesz stawiać wnioski w związku z testowaniem jakości nagranych płyt musisz też kupić inny napęd, bo twoje napędy niezbyt sie do tego nadają. Uspokój się więc i ciesz się jakością pionka Pamiętaj też, że jak chcesz mieć dobrze nagrane płyty, to używaj dobrych nośników. Na słabych płytach żadna nagrywarka nie nagra dobrze.