Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.08.2007, 10:44   #3
combotant
Bywalec

Data rejestracji: 07.08.2007
combotant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niesprawiedliwie oskarżasz mnie o piractwo. Zresztą, nie jestem pierwszą osobą, której przedstawiasz takie zarzuty, więc się gniewać nie będę. Oto dowód, że chodzi mi o kopie zapasowe --> http://img508.imageshack.us/my.php?i...8070134hu5.jpg
Zdjęcia zrobiłem dziś, wczesnym rankiem.

Teraz wywód obyczajowy, abyś zrozumiał, czemu pytam o nagrywanie obrazu z kompa. Razem z bratem kupiliśmy sobie 2 konsolki. On ma jedną u siebie (studiuje w dużym mieście), a ja mam w domku (jeszcze szkoła średnia). Postanowiliśmy, że będziemy wspólnie składać się na gry a z czasem kupimy sobie SM, aby zrobić dla każdego z nas kopie zapasowe. Ja wczoraj zrzuciłem obrazy wszystkich naszych gier, jednak nie miałem płyt do nagrania wszystkich, a nie chciałem se zniszczyć te 2 sztuki, które gdzieś mi się tam pod ręką pojawiły. No więc on (brat) pojechał do swego miasta do pracy, a ja zostałem z obrazami na kompie. Dlatego ponaglam pytanie, jak mam je wypalić, aby mieć pewność, że zrobiłem w 100% wszystko dobrze - wiem, że to może nie wystarczyć, ale lepiej mieć wszystko właściewie zgrane, niż potem żałować.
combotant jest offline   Odpowiedz cytując ten post