Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2007, 18:35   #608
Josefcb
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.12.2006
Josefcb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dziekuje za odpowiedzi
im wiecej sugestii tym bardziej jestem zmieszany
ukierunkowuje sie w kierunku tego asusa albo liteonka co podalem do nich linki
chcialbym aby nagrywarka miala LS wiec pewnie trzeba liczyc sie z gorszymi parametrami zwyklego nagrywania io odczytu na koszt tegoz wlasnie bajeru, totez pionki przez Was zasugerowane chyba odpadaja
prosze zatem o rozstrzygajaca opinie
ktora z tych nagrywarek bedzie lepsza?
Asuska w komputroniku gosciu chwali ze porysowal plytki specjalnie i ze ta swietnoe czytala oraz ze testowal jakimis progsami zapis i mowi ze bardzo bardzo przyzwoity(choc to slowo raczej jest wzgledne tak jak dla jednych glosnosc komputera)
Tak czy owak raczej chwalony jest to sprzet
Za liteonem jestem na+ z tego wzgledu, ze mam do dzis 6 lat nagrywarke cd-r i jest naprawde spoko, ale raza te komenty ze pada szybko( i tu chodzilo o padanie samo w sobie a nie spowodowane za duza eksploatacja)
Ja zawsze nagrywam plytki z g***322;ow***261;, to znaczy jak mam ngrac 10 plyt to nie robie tego jedna po 2 tylko odczekuje troche az naped troche sie ostudzi, choc moze to bez znaczenia
z nagrywanioem jest roznie raz nie nagram nic prze 2 tyg a 2 razem przez 5 dni wypale 50 plytek(wprostproporcjonalnie do aktualnego stanu mojego konta )Najszybciej nagrywam z predkoscia 16x
nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie(odnosnie wyboru nagrywarki), ale nagrywal glownie cd-rki , a na nie filmy gl rmvb ale i dosc czesto na dvd rozne dane od gier po muze i filmy bo mam malutki dysk i trza kombinowac zeby to gdzies upchnac
wlasnie chodzi mi o to zeby dobrze bylo nagrane i odczytene bo z neckiem mam takie akcje ze nagram cos na dvd a ona nie odczyta pozniej nawet gdy cd ma wlos albo mala ryske, albo nawet wogole nie ma
ile to razy wypalilem iso plyty z mysla ze potem sobie zainstaluje gierke jak sie hdd zwolni albo kilka sezonow skrotow mojej ukochanej Barcy a tu chu* blad odczytu
przepraszam za tak dlugi post ale inaczej juz sie nie naucze pisac
dziekuje za dotychczasowe odp bede wdzieczny jak padna jeszcze jakies
dzieki
pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Josefcb : 16.08.2007 o godz. 18:40
Josefcb jest offline