widze ze generalnie zachwalacie pionka 112 czy to jest to samo co to?
http://www.allegro.pl/item224068693_...or_czarny.html
przeczytalem tutaj recenzje asusa 1814BLT na tym forum i bylo napisane ze tragiczna jakosc zapisu cd-r
wiec dalem sobie spokoj
dodam ze najbardziej zalezy mi na jakosci zapisu cd-r odczyt moze byc gorszy bo do cdrek mam stary naped ze swietna korekcja
nagrywanie dvd przydaloby sie tez dobre no i korekcja tez ok zeby nie bylo tak jak w moim nec'u 4570A gdzie odczyt cd beznadziejny a dvd juz sie nie mowi
ktos powie: " to kup se nagrywarke cdrw" wiec odrazu mowie ze chce czegos co swietnie nagrywa cdr bo to je glownie wypalam ale i bardzo dobrze pali dvd oraz charakteryzuje sie dobra korekcja przy dvd bo nec to chlam w tym sensie
reasumujac, (jakby kto nie zrozumial, bo a to nie trudne bo ja zawile pisze)
od nagrywarki dvd oczekuje:
1.Kapitalnej jakosci nagrywania cd
2.przyzwoitej jakosci nagrywania dvd
3.dobrej korekcji odczytu dvd
czy ten pionek da rade?
a jak nie to co najlepiej podola ww zalozeniom?
kurde,, jak by ktos wiedzial, czy ten moj nec 4570A dobrze zapisuje CD i w miare dvd(bo nic nie mowia(nie umiem ich odczytac) testy w nero)
to po prostu kupilbym cos z za***ista korekcja odczytu dvd nie koniecznie juz nawet nagrywarke a sam naped nawet
tyle ze musialbym wiedziec czy ten nec serio jest ok(bo na testach sie nie znam ale slyszalem opinie ze raczej bardzo dobrze nagrywa ale ma slaba korekcje)
bede bardzo wdzieczny jak ktos przeczyta mojego dlugiego posta i potrudzi sie z odp
prosze o porade bo jestem w kropce w znow
pozdrawiam