Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2007, 14:19   #12
Pele144
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.06.2007
Pele144 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Battle City (J) [gfx-hack/T-PL v4.3c] (by Berion)
Całkowity hack niegdyś popularnych u nas "Tanków". Co zostało zmodyfikowane? Niemal wszystko: dodałem uszkodzenia murków, lekko zmodyfikowałem palete, bitmapy, zmieniłem ilość i rodzaj czołgów, całkowicie przebudowałem levele i oczywiście spolszczyłem wszystkie (prawie, brakuje mi HI-Scores) wyrazy. Niestety na drugim levelu (i tylko drugim), z nie wiadomych mi przyczyn, czołgi jeżdżą do tyłu (lolowa sprawa ), dlatego proszę mnie o tym nie informować. Niestety nie potrafię tego poprawić; nie mam pojęcia dlaczego akurat w tym miejscu gra zaczyna bug-ować. Cały hack jest zkonstruowany raczej pod multi player i dla wteranów "gatunku", samotnemu graczowi będzie bardzo ciężko i może podczas gry dojść do uszkodzenia elementów otoczenia
muszę powiedzieć że gierka jest świetna, przeszedłem już ją ze 3 razy. Bardzo dobrze że jest trudniejsza od pierwowzoru, przez co (jak dla mnie) gra się o wiele przyjemniej. Marzy mi się żebyś zrobił drugą wersję różniącą się tylko zmienionymi 'ulicami' na nowe