Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2007, 09:16   #883
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Jaki by tu wybrać nowy telefon

Wymagania:
  • Brak aparatu <- nie chcę żeby miał aparat, bo po co ani to dobrych zdjęć nie robi, i psuje wygląd fona
  • Kolorowy wyświetlacz mile widziane 256 tyś kolorów
  • MP3 zbędne, ale mile widziane
  • Bardzo mile widziana obsługa kart pamięci ale nie koniecznie
  • No i ma nie mieć symbiana bo tego też nie chcę ....
  • Cena do 800 zł

Co proponujecie

Z tego co przeglądałem to nokia 6030 jest ciekawa, ale ma tylko 65 tyś. kolorów .... jak by nie to to by była prawie idealna ....
bez aparatu to ciężko będzie

z robiącimtamjakieś fotki aparatem 2 Mpx to SE W610i fajny jest, bo to Walkman i karciochę pamięciochy 512 ma w zestawie.

ale to akurat ma to co najmniej wymaganie przez Ciebie, resztę wymagań też spełnia
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post