Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2007, 12:54   #672
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mkkot Podgląd Wiadomości
Dziś wysyłam do serwisu LG H42N, niestety chyba ją przemęczyłem. Poprosiłem, aby mi wysłali z powrotem H62N na sata, nie wiem czy się na to zgodzą

W każdym razie dostanę z powrotem jakiegoś LG zapewne na chipie tym na R. Zależy mi na jakości nagrywania DVD+R 16x. Na czasie też, jeśli różnica wyniesie ~30s/płyta. Dosyć dużo nagrywam.

I teraz pytanie, sprzedawać tego LG i kupić no właśnie, co? Czy może używać tego, co dostanę? Podkreślam, chciałbym mieć już nagrywajkę na sata.

Czytnik mam i tak osobny, ale jak mi przyjdzie więcej płyt do odczytu, to dzielę je między czytnik i nagrywarkę. Wskazany co najmniej bardzo szybki odczyt markowych płyt.
Jak dostaniesz H62N to raczej dobrze

Wydaje się być to dość dobrym rozwiązaniem

Choć jeżeli zależy ci na jakości nagrywania to raczej powinieneś zwolnić do x8-x12

Nagrywanie x16 przy obecnie produkowanych nośnikach to duże ryzyko

Chyba że trafisz na dobrą partię płytek