No, robaczki

ktory/ktora byli na
BMW Pit Lane Park,
bo ja bylem, bylem w sobote i powiem wszem i wobec i kazdemu z osobna, ze
NIE BYLO WARTO!, moze dla publiki niewyrobionej, widzacej samochod wyscigowy pierwszy raz w zyciu - to tak, dla mnie kompletny zawod i ogolne wrazenie jak z marnego jarmarku:
Raz: -wejscie -co prawda bezplatne, ale na 45 minut!, wiec zobaczyc, dowiedziec sie, dotknac - czasu brak!!!
Dwa: - symulator - platny, 1000 osob w kolejce, 45 sekund na przejechanie odcinka, jak sie zmiescisz, masz nastepne 45 sek na nastepny i tak dalej.
Szanse na dostanie sie w ciagu tych 45 minut dozwolonego czasu pobytu, mniejsze jak na wygranie w totka.
Trzy: - samochod - wcale nie F1, tylko ordynarny woz formuly BMW. Moze ten zeszloroczny byl w piatek, moze....w sobote nie bylo.
Cztery: ceny na gadgety, koszmar, wiem ze wszystko co zwiazane z F1 kosztuje, ale bez przesady, (czapka 100, koszulka 450, kurtka jakis 1000 z czyms, nawet nie pytalem dokladnie)
Piec: organizacja: odpustowa, czyli brak, tlok, scisk, przepychanie, smrod, czyli normalka.
Pobylem, kolem rzucilem

odbija sie fakt jak pilka (chyba z 1000 osob bedzie mialo mnie lub Jaska na zdjeciach, bo akurat nie bylo tloku

)i zawiedziny wrocilem, ogladac filmy z F1.
Typowa wystawka reklamowa BMW Szkoda i zal.
Ps: test 15 na 15 ale maila i adresu nie podalem

po co maja sobie baze nabijac, a wygrac i tak, brak mi wiary.