Jako że jest to zarówno mój pierwszy temat jak i post pragnę się ze wszystkimi serdecznie przywitać

Jestem całkowicie noobem jeżeli chodzi o kwestie kopiowania filmów DVD, tych zabezpieczonych

Oto mój problem a właściwie dwa:
1. Korzystając z DVD Shrinka , podgląd obrazu w głównym oknie programu mam do góry nogami, obraz jest odwrócony a już przy samym kopiowaniu filmu na dysk obraz jest właściwy. Czy podczas oglądania na stacjonarnym odtwarzaczu DVD obraz będzie odwrócony "do góry nogami" czy właściwy?
2.Próbując nagrać inny film skopiowny na dysk za pomocą DVD Shrink'a, chodzi o program Nero,w oknie nagrywania pojawiają się kolejno wpisy "Illegal disc E:_NEC DVD_RW ND-2500A" "Could not perform start of disc-at-once" i nagrywanie zostaje przerwane. NAgrywanie było przerywane zarówno jak nagrywałem jako dvd z danymi(DVD ISO), po prostu przeciągając dwa foldery utworzone przez DVD Shrinka jak i korzystając z nagrywania DVD-Video, gdzie do folderów video_ts skopiowałem pliki utworzone przez DVD Shrinka z folderu o tej samej nazwie.
Proszę o pomoc, prawdopodobnie bardzo namąciłem, chciałem powrzucać screeny które by wyjaśniły o co chodzi ale boje się że to nie dozwolone